right now, right in this moment. ohyes.

 

ett kind of ointressant inlägg, jag har nymålade naglar, oranget.

Inget intressant har hänt idag heller och förtillfället sitter jag här med nymålade naglar. Samma färg som jag kört på hela sommaren, oranget. Jag gillar´t.
Nu är vivianne hemma igen, den ända som fattas nu är celiah,  och ikväll är det snack om att vi ska baka bullar och sedan ta oss ut och hitta något mysigt ställe, där vi ska slå oss ner och tända ljus och ha det hur mys som helst! Love to them.

urusel bild på mitt nagellack som jag köpte i spanien för ynka 7kr.

sometimes i miss our endless days just laying in the bed, when the rest of the world stood still

Jag gör det jag vanligtvis brukar göra när jag skriver runt den här tiden, alltså ligger jag i sängen, kollar runt på intressanta sidor, chattar och ser lite på tv. Kollade precis på Dumpad, som gick på canal+, den var lite småbra.
Dagen och kvällen har inte alls tillbringats till något vettigt, inte för fem öre.. Vakande upp med lisa vid min sida, vi fixade fattiga riddare till frukost, eller snarare brunch. Sedan låg vi i min säng all day long, tills hon skulle hem runt sex. Och sen nu ikväll har jag bara suttit inne och inte gjort mycket alls, tagit de lungt och för det mesta kollat på tv.
Föresten, gårdagskvällen var jätte mys och bestod av bad och grillning med supermänniskor, kärlek till dem.

sedan kan ni ju alltid passa på att lägga till mig på blogglovin, puss!
 


YYYES!! pictures from yesterday with me and LALAlisa.













somekindof outfit of today


linne  stradivarius. shorts  berhska.  solglasögon  ginatricot.  skor  berhska.  å lite random armand ifrån spanien.

bilder från idag kommer imorgon.  Nu ska jag och lisa se på film och sedan sova, Godnatt!

serri!! hur coolt/snyggt skulle inte detta vara i rätt kombination!!!


topshop.       


Kom väl hem för någon halvtimme sedan kanske. Jag och lisa har haft en jätte mysig dag och vi har tagit en hel del kort, både seriösa och galna bilder. Det är bara det att vi tog med lisas kamera, men när vi ses ikväll ska jag få dem på ett usb-minne,wihoo. Så jag lägger ut bilder ikväll någongång. 
Nu sitter jag här och har blivit way to hungrig, så jag väntar på middagen som jag hoppas är klar snart, någon slags pannbiff blir det iallafall.     Ikväll blir det somvanligt lisa och malin och vi ska förhoppningsvis träffa några grabs och kanske dra och bada, något kul blir det iallafall.  
Love to you all.

vilket problem det kan vara, i stort sett ett i-landsproblem.

Nu håller jag på att fixa mig och så, har ett problem vad jag ska ha på mig idag... Det mesta är i tvätten, tråkigt nog. Men något ska man väl få ihop. När jag är klar ska jag iväg och träffa lisa och vi har bestämt att vi ska ta en promenad runt i vår stad och ta lite galna bilder och bara ha de mys. Vi får ser hur det blir.
Nu ska jag ta och snabba på lite, för att komma iväg någongång. Puss.

hehhehe, man kan ju undra hur gammla vi är egentligen.... men fean vad snygga.

Kvällen tillbringades med malin, tyvärr så kunde inte lisa träffa oss. Men malin behövde rensa sin garderob och självklart gjorde vi det hela roligare genom att sätta på oss helt random outsfits och helt enkelt lekte lite. Och det vart alltför snyggt, vi är så heta! haha, nej det är nästan pinsamt.

 
 

det finns värre och roligare bilder än de här.. men det här är de ända bilderna jag hann få innan malin var tvungen att logga ut.

 Puss och godnatt på er  ♥


some details from right now, from what im going to walk around in tonight



Jag kommer att behålla linnet som jag köpte härrom dagen och jag kommer även strosa runt i det ikväll. Jag har ingen direkt aning om som kommer hända, men med malin och lisa blir det alltid något bra!

ha en bra kväll tillsvidare!

ett mittinatten sådär, med fundering. en patetisk sådan, självklart är jag, Jag. somekindofme

vad gör jag?..  jo jag sitter här, lyssnar på musik, skön musik, smsar och funderar lite.

Vad funderar jag på
?.. det vet jag knappt själv. Jo på vem jag är, vad jag vill och vad  jag egentligen tycker. Intressant nästan vad påverkad man kan bli av annat folk och uppslukad av tanken av att vara som någon annan och bara inte inse att jag är som jag är och jag ser ut som jag gör. Jag har verkligen lätt för att påverkas av annat folk, hur de ser ut eller hur de skriver.
 Det kan gå i perioder så jag tycker att jag ska vara på olika sätt. Sedan får jag ryck och inser att jag ska vara bara jag och då går det.  Alltså det här är inte alls något som påverkar min personlighet, utan mer med stil,kläder och sånt och hur jag skriver t.ex. här i bloggen. Speciellt det här med bloggen. 
Visst kan man självklart inspireras, men man ska ändå se vem man själv är.



men visst kan jag vara lite cool sådär ibland. 

nu ska jag sova, Godnatt!


ett väldigt ljust punderrosa, svartfläckigt i lite volang



Här är linnet jag köpte igår och det är ifrån H&M divided. Det är finare på, i verkligheten och det blir ju såklart snyggare beroede på hur man matchar det också. Men modellen är väldigt kort, så det slutar nästan precis vid byxkanten, vilket gör att jag blir osäker på att jag kommer trivas i det. Och det är något som gör mig osäker, så jag vet inte riktigt.      
Vad tycker ni, ska jag behålla det?

seven weeks gone, three weeks left

I två nätter nu så har jag sovit hos malin, för att resten av min familjen har varit bort resta. Underdagarna som malin jobbat, så har jag umågts med lisa på stan och sen har vi bakat hallon/blåbärspaj, vilket var smarrigt.  Åh igår drog vi in till stockholm, jag vivi och lisa. Vivi shoppade loss som bara den, lisa shoppade också en del, men jag köpte endast ett linne, som jag faktiskt har en fundering på att lämna tillbaka. Jag var inte alls inne länge, utan åkte hem tidigare än de andra för att möta upp malin och gå hem till henne och äta. 
Kvällarna har tillbringats åt att träffa lite folk och igår tog vi det lungt framför två hyrda filmer, hipp hipp hora och whisper. Båda var bra.  Idag när malin skulle till jobbet, så drog jag hem. Sedan dess har jag bara tagit de lungt och inte gjorde alls mycket. Nu ska jag gå ut och se om det är tillräckligt varmt för att ligga på baksidan och steka lite... Hoppas!!

  
två av bilderna har jag tagit av malin...


im ssooooo bad, bad.... and bad

sorry sorry... men har inte direkt haft tid till att blogga och inte heller något intressant att blogga om heller. Ikväll ska vi ha trevligt ifall!

whyy stop dreaming when you wake up? a good question.


bilden har jag hittat någonstans, men minns inte vart.

de tre senaste dagarna har jag gått som i trans, vart så sjukt  trött och inte riktigt i topp om man säger så. Men nu är jag tillbaka i den vanliga jag. Och jag har även fått träffat mina underbaringar som varit på vift och som äntligen är hemma, underbart.
idag har jag bara duschat, städat och suttit härframför. Ska nog inte ut först efter middagen och då får vi väl se lite vad som händer. Har inte direkt pratat med något ännu, men något blire!

ehheheh oh snap

bloggar när jag känner mig i form igen, hänt något som jag inte kommer berätta här. men som jag skäms över och allt så ah.. jag kommer tillbaka iafall, kan vara ikväll, kan vara imorgon, kan vara om en vecka. Vi får se.

love too you all.


some feeling of restless and hunger.... och jag tycker om kommentarer!!!


bild från när vi var och campa tidigare i sommras.

nu sitter jag här både rastlös och hungrig, medans jag väntar på middag och på att malin ska sluta. Dagen har inte tillbringats till något vettig överhuvudtaget, vet kanppt ens vad jag gjort. Men imorgon kommer celiah hem och på onsdag kommer lisa och vivi hem då jävlar har jag folk att umgås med på dagarna, yeahj.
Ikväll händer det nog äntligen något, ett stort gäng ska nog träffas och ha det trevligt!

the third walking around. nothing specielt happend.

Jag kom ut idag iallafall och det var ju tur.  Efter jag ätit middag så tog jag cyckeln till hem malin och där stannade vi inte länge, utan vi gick ut nästan på direkten. Vi gick och köpte lite godis och tuggummi, hubba bubba. En liten del av kväll underhöll vi oss med hubba bubba, genom att försöka blåsa så stora bubblor som möjligt. Ja, vi är ju som vi är. Sen gick vi runt lite, busa, träffade på lite trevligt folk och sen gick vi hem till linus där ett helt gäng grabbar var. Kom väl hem för runt en timme sen och nu ska jag sova.


en äldre bild. utblick över vår stad norrtälje at night.

Godnatt!

oh sorry, har inget bättre att erbjuda


kan tyvärr jag inte bjuda på någon bättre bild än den här. Damn not good!

linne  ginatricot. some kind of jacka   h&m divided. väska  åhlens. skorna  berhska.  å de random armanden från spanien.

wooouw, and we miss our frieneds thats out of toown

så skönt det kan vara att inte göra någonting och bara ta det lungt. Jag vaknade väldigt sent idag, runt ett någongång, fast det beror nog på att jag somnade väldigt sent. Jag ligger fortfarande i sängen och dagen har gått åt till att kolla på tv/film och det kommer jag nog göra ett litet tag till. Det är väldigt skönt att inte göra ett skit ibland kan jag berätta!

De senate dagarna eller ah snarare kvällarna har jag såklart tillbringat med malin. Vi har gått runt i vår lilla stad, vi har bakat vanlijmunkar mitt i natten, jag har sovit hos henne, vi har svullat gott med glass och vi har haft det mys.

 
 

ikväll får vi se vad som händer, ännu inget planerat. men något borde det blir.
puss.

ooh lalalalaa i detta nu i detta ofixade jag

  
  
 


he he heeyy, simple



en enkel oufit från igår.
linne/tunika  bull and bear.  väska  stradivarius.  skor  bershka.  å de random armbanden ifrån spanien.


hell no! what a world we live in, hard times times times

nejalltså... jag är så svag för det här! När jag läser andra bloggar, bloggar jag tycker är bra. Så får jag tankar att si och så vill jag ha min blogg. Inte bra, det här ska ju vara min blogg. Som ska visa vem jag är och jag ska skriva som det riktiga jag. Så äre, Det här är min blogg och jag bloggar framför allt för min skull och för att jag vill det. Den kan vara bra ändå!

two days gone

igår var det ju bio, harry potter och halvblodsprinsen rättare sagt. Jag tycker den var bra! Sen är ju inte vi som alla andra, medans alla sitter och äter på popcorn och godis det vanliga biosnackset, så sitter jag och malin och äter Ben&jerry´s cookie dough och singoalla cookies. Galet men underbart gott!


Idag så var det allt lite äventyr. Jag, malin, linus och lucas var ute med båt och hade oss. Uppe tidigt var man också, nio ringde klockan och tio var malin och jag ute i bergshamra där linus, lucas och båten redan var. Sedan så åkte vi ut och vi solade  vi badade  vi åkte ring(trodde jag skulle dö!)  vi mös och hade det allmänt underbart!

 
 

ha det bäst så länge, puss.


the first of this kind of inlägg in this blogg, ohyeeaj. but it´s a bad one...


en alltför dåligbild på en outfit ifrån igår. knappt värd att lägga ut. men jag göre ändå.

på mig har jag kavaj stradivarius. linne h&mdivided. jeans bershka. skor skopunkten. åh några random armband från spanien.

OHnoOHnoOHnoOHno nothing intressant!!!

jag var rätt taggad på att blogga ända tills jag inte hittade sladden för att ladda in bilder. visserligen var det ifrån mobilen och då blir det inte så bra bilder men ändå.. lusten att ens skriva någonting försvann. Och då ska man inte göra´t!

vamos a la playa, åh åh åh åh åh

nu alldeles strax ska vi i familjen bege oss till stranden. Äntligen så har det blivit så pass bra väder så att man kan det. Kanske inte västa toppen vädret, men den funkar. Eftersom jag inte har någon av mina närmsta vänner att umgås med nu på dagen, eftersom tre av dem är bortresta och en jobbar, så får det bli med familjen. Men det blir såklart också mys!
Ikväll är det bio som gäller, harry potter och halvblodsprinsen, med malin blir det. Jag har faktiskt sett fram emot att se den, ja jag tycker de där filmerna är bra jag.



Helst av allt skulle jag vilja att det var dit vi var på väg, till de där solstolarna och den stranden, som vi var för en månad sedan. Jag längtar så sjukt mycket tillbaka, till funengirola, Spanien. Vårt andra hem en gång om året, i tre års tid och förhoppningsvis föralltid.

egentligen ganska onödigt det hära, men vad gör det

nu sitter jag här nyduschad och fräsh. Dagen har ägnats åt att stor städ mitt rum och datorn har inte ens varit påslagen först än nu.
har inga direkta planer till ikväll, det blir att träffa malin efter hon slutat jobba iallafall.
Har inte direkt tid till att blogga nu, jag måste fixa mig och middagen är alldeles strax klar.

som om det här vore en sådan där kompisbok man brukade skriva i när man gick i tvåan


Vem är då jag. 
  
Cornelia

Nyligen fyllda 15år 

Lever och bor i norrtälje, en underbart fin liten stad på sommaren men en hemsk håla på vintern, som ligger en timme ifrån stockholm. Tillsamans med min familj bestående av min mamma, min låtsas pappa och min lillebror.
  
Har jag ägt en blogg förut, ja. Men den slutade jag med i höstas förra året, pågrund av att jag inte riktigt kände något för det här med bloggandet och har gjort något litet försök till, men nu känner jag att det här blir på riktigt och en ny fresh start. 



Vad händer då för det mesta
 i mitt liv,  jo.

Jag lever inprencip för mina vänner. Och jag har haft turen med mig och hamnat i världens bästa kompis gäng. Som består av
de fem brudsen på bilden, det är malin vivianne celiah jag och lisa.  Som ni i den här bloggen kommer få se en hel del av.

Vi har godfantasi och brukar alltid hitta på roligheter och bus. Men vi träffar såklart annat folk också, framför allt några killar som man kan säga hör till vårat gäng.

Mer då.
Mode och shopping, hör också till mig och är en stor del av mitt liv.
Jag är som gladast när solen lyser och jag kan berätta att jag oftast blir deprimerad på riktigt under vintermåndaderna.
Underbart är det med sommarlov också och jag är fortfarande trött på skolan även fast man inte vart där på mer än en månad. mina betyg är inget att klaga på, inte alls, mama är så stolt säger hon.

- det här var lite kort om mig och mitt liv och liten hjälp för er att kunna hänga med här i bloggen. Den här bloggen ska jag verkligen göra till min blogg!
Ha de bra så länge, puss

ett sådant hära inlägg om vad jag gjorde av min dag, till er intresserade

nu ligger jag i min tyvärr inte allt för sköna säng och chattar, ser lite på tv och kollar runt på vad som finns att erbjuda på datorn. Ikväll kom jag hem rätt så tidigt, runt elva någon gång och jag har inte varit hemma sedan jag skrev senast. 
Dagen har bestått av malin. Vi köpte med oss jordgubbar och sprutgrädde, satte oss i parken här i vår stad och där satt vi ett bra tag och pratadeåpratade och njöt av den solen som fanns. Sedan åkte vi hem, tog det lite lungt och så åt jag en ypperligt god middag där. Kvällen bestod till att träffa några av våra kill vänner och vi gjorde inte mer än att prata och ta det lungt, för att jag sedan åkte hem tidigt som sagt. 


Det här är den bilden som finns dagen till ära, som jag fixade till mig av malin, och ja på bilden är det ju jag i parken.
 


funderar på vad det blir av det här, somekindofme

jag är inte direkt uppe med tuppen om man säger så, min kära väl malin ringde för en kvart sen och väckte mig. Jag som hade tänkt att vara uppe lite tidiagare så vi skulle få mer tid till dagen, men nejnej.
Sitter även här och funderar på vad jag ska sätta på mig en dag som denna, det här med vädret gör det så svårt. Ena sekunden kan det var lite sol och andra sekunden kan det regna. Det får bli något mittimellan tror jag allt. Men nu ska jag nog skynda på lite, så att jag kommer iväg någon gång.

måste också berätta att jag äger ingen digitalkamera för tillfället och jag vet inte om jag kommer göra det på ett tag... så vi får se hur det kommer blir med bilder här i bloggen. det ordnar sig.


en fresh start

ohno.. I brist på annat så här natten mellan en söndag och en måndag så fixar jag ihop det här. Och det ska banne mig bli något utav det här också, det här med bloggen.

RSS 2.0