pictures från GRÖNALUND

 
 
 

 
 
 


jo vars! en gårdagens oufit.



Linne  Zara . Leopard Kofta  Lindex . Skinnjacka  Zara . Skor  Bershka .  Klocka  Guldfynd .  


maybe this, maybe that, maybe this, maybe that, maybe this, maybe that. mitt internet fick fnatt också!

wooow, tja! Ligger fortfarande i sängen och segar, dagen blir nog inte mer anorlunda än det, ska nog alltså bara vara hemma och ha en chillsöndag, så skönt!
Som sagt var vi på grönan i förrigår och det var galet kul, när vi först kom dit så var jag som ett exalterat litet barn som är där för första gången, just bara för att jag inte varit där på nåra år. Men bilder därifrån kommer förhoppningsvis senare idag.  Gårdagen tillbringades med malin och vivi och vi träffade grabbsen och strosade runt i staden vår och det var helmys.       Mitt internet slutade funka så jag bröjade skriva det här inlägget för nästan två timmar sedan och avslutar det nu, så ah... pusspuss

LOVE MAMI!


Titta vad som låg på mitt köksbord imorse när jag vaknade, happines and love to my mother!


this is the way it could bee, det är RANDOM.

det rullar på inget speciellt händer.     skolan.       brudarna, de fruktansvärt älskvärda brudarna.        chill.        måste ha mycket sömn annars blir jag tokigt, lampan släcks tio nästan alltid skoldag.        idag badade badkar, ansiktsmask, hårinpackning.        första läxan gjord, läsa i fysikboken.       nu hör jag martin stenmark på tv, jag bluundar.        Imorgon jävlar händer det grejer, rättaresagt Grönan.        Åh jag har en sådan här känsla inom mig. jag älskar att kyssas vill känna kärlek. men framför allt  vill jag känna allt förtillfället. jävlar i havet det var ett bra tag sedan. det där var inte ett dugg avslöjande!            tack för mig idag, puss!


thats right!!!! men är jag lyckig förtillfället, ärligt svar: nej inte direkt


he-he-heeeeey nothing intressant

Inget bloggande varken igår eller idag beroende på att jag inte haft tid till det. Det har vart skolan, brudsen och nu dom två senaste dagarna har jag tagit promenader och till och med sprungit ett tag på kvällarna. Och det har varit otroligt skönt kan jag säga er! Och nudå, jo nu käravänner då ska jag se på Linas kvällsbok som går på 5:an, föresten imorgon är det skolfoto också, pussss!

who am i? Im me, just somekind of me.

 


something missing.


oh no.. its something wrong with me

Precis hem kommen ifrån celiah så har jag lagt mig i sängen min och är så trött, har varit det de senaste dagarna. Men ändå inte riktigt såhär vanligt trött på något sätt. Jag vet inte riktigt, antingen är det så att jag bara inte fått sova ordentligt eller kanske för att jag ätit dåligt/ motionerat dåligt på senaste tiden eller vem vet det kanske är något helt annat fel. Kanske är sådan här järn brist som jag har haft förut.. Aja orkar inte bry mig om det förtillfälet.
Idag har vi iallafall bara legat inne hos celiah och kollat på film, både pirates of the caribien 2 och 3, jätte länge sedan jag såg dem senast. Och så har vi ätit jätte god mat hela dagen som celiah föräldrar gjort och bara haft det mys.    Idag har jag även haft besöksrekord här i bloggen, inte jätte många, men det är alltid något och det är väldigt roligt. Hoppas ni fortsätter tittar in och kommenterar, det glädjer mig.

Ska nog sova väldigt snart, så jag säger Godnatt! ♥

en sådan här fråga, blont eller brunt?



Jag funderar stark på att färga håret brunt nu inom en snar framtid. Men inte så mörkt som på bilderna som är 2 - 1,5 år gammla och inte alls fina, lägger in dom bara för att ni ska få en inblick och veta lättare om det passar. Utan mer ljusbrunt och kanske mörkare senare någon gång. Jag vet inte och det är det som är problemet. Kommer nog säkerligen färga det brunt någongång igen, men frågan är om jag ska göra det nu snart. 

Så vad tycker ni, ska jag behålla håret som det är eller färga det brunt?


galet galet galet, förtillfället galet trött, märkt att jag säger galet till allt nu för tiden

Dagarna har gått fort, lixom tre hela dagar sen vi började skolan. Idag började vi tillochmed med riktiga matte och fysik lektioner, iochförsig var dom korta, men ändå. På måndag börjar det riktiga schemat... suck...
Men efter skolan har jag umgåts med några av brudsen. Igår var det finfint väder och vi satt och stekte på malins baksida och jag fick lite färg i ansiktet allt och det känns underbart med tanke på att all min färg i ansiktet nästan hade försvunnit, så nu ser man lite fräshare ut. Och idag så gick vi hem till malin och såg på film och bara tog det lungt .       Nu ikväll har jag bara varit hemma och kollat på film med familjen min, Män som hatar kvinnor, den var faktiskt riktigt bra! Usch jag är sååå trött... har varit det är bra tag och egentligen skulle jag kunnat somnat mycket tidigare, men nej har inte tänkt på det. Men blir väl till att stänga av den hära mackapären nu och försöka sova.
Godnatt folket!

wow a picture like that. Yes it is!



tjafan! nu drar jag alldeles strax till skolan, endast bestående av lagdag med tipsrunda, innebady, fotboll och Qigong. Får väl se hur det blir, Have a wonderful day, Love!


första dagen som årskurs niare och älst på skolan, fett ballt!

Första skoldagen avklarad och den var verkligen fylld med blandade känslor. Det var något som gjorde att jag kände mig så glad, gick och log och skratta åt allt hela dagen. För att få träffa alla och bara känslan av att gå där i korridorerna, jag vet inte riktigt varför men jag har bara varit så nedrans glad.

Men sedan har det även varit en tråkigt stund fylld med tårar. Det var minnes stunden, för killen för drunknade som jag skrev om för någon vecka sedan, Erik.   usch.. jag blir nästan tårögd bara jag skriver om det. Det känns så overkligt att en kille man såg i korridorerna och pratade lite med på svensk/enelskan inte finns länge. Det är inte så det ska sluta, livet ska inte få ta slut när man är endast 15år. Nej så ska det verkligen inte vara.. Minnes stunden var så fin. De spelade hans favorit låt, Coldplay - the scientist, och jag kunde bara inte hålla inne tårarna.. Allt var bara så fint. Vila i frid, Erik.

Jag är galet glad över att jag har er.



ha det bra alla, puss! ♥


det måste inte vara slutet, det kan lika gärna vara början till något riktigt bra, who knows!

Ah nu sitter man här sista kvällen på sommarlovet.... Känns så galet att årets sommarlov är över och att det gått hur fort som helst. Men samtidigt känns det evigheter sedan man satt där i aulan på skolavlutningen. Och visst har man fått en heldel gjort i sommar. Det har varit spanien, camping, båtåkning, slöa dagar utan någotvettigt innehåll, dagar på stranden, stockholms trippar, the voice, sena utomhus kvällar/nätter med superfolk, har bara varit å levt livet och ja.... jag har till och med hunnit fått åka polisbil.. men det är en annan femma!    Så att skolan kommer igång och man går tillbaka till de vanliga rutinerna känns både bra och dåligt. Och även bara för att skolan börjar måste det inte betyda att sommaren är slut, det finns ju helger och dagen efter skolan är slut. Åh ja det är ju som det är!

idag har celiah varit här och vi har bara legat inne och kollat på film, det har varit sådant sjukt väder. Har nog aldrig varit med om att regnet öst ner så bedrövligt och att det åskat så galet, iallafall inte på ett bra tag. Och ja ikväll blir det ju sängen tidigt och imorgon ringer klockan.. nej usch det ser jag verkligen inte fram emot, hatar att vakna av att klockan ringer... menmen, Ha en bra kväll lovers!

 
 
 
 
 
 
 
lite random pics från sommarlovet


be happy be proud you rock



är så galet seg och inte ett dugg på blogghumör, sorry dudes..

hehehhehhe, maybe vi och ett gäng småfjortisar



Jag sitter här i väntan på att mamma kommer hem så att hon kan skjutsa mig till busstationen, samtidigt som jag lyssnar på musik som kommer troligen kommer vara med ikväll, alltså taggar jag lite. För idag bär det in till stockholm med brudsen för att gå på the voice. Förra året hade vi skit kul och vi får väl hoppas det blir det ikväll igen. När vi är i farten brukar det alltid bli det, så även om det bara skulle vara fullt av småfjortisar där, så kan vi skita i dom och också ha kul.  Snart bär det som sagt av och innan allt ska jag kolla efter en väska på ginatricot också, får se hur det blir med det.

aja, ha en bra dag! Love ♥


hinner inte komma på någon rubrik, för nu står en bil här ute och väntar på mig!

Jag sitter här helt och håller uttråkad i väntan på att bli upphämtat av löjliga familjen och som sagt ska det bli hemma spa och myys dära. När vi var mindre hade vi alltid hemma spa hos dem på loven och nu var det verkligen ett bra tag sedan, så vi bestämde att nu var det dags att ta tag i tradionen innan skolan börjar. Det blir väl nagelmånlning, anstikstmasker, hårinpackning, basubadning(kanske), slingning av någons hår och ja lite sånt spa-aktigt och så ska vi äta middag, se på film och svulla. Ja helt enkelt en skön tjej kväll. DAMN vad hungrig jag är nu också känner jag... sedan ska jag berätta att det är sååå nice med mjukisbyxor. Ja inte blir det något annat än sköna kläder ikväll, vi höres! ♥


 en fem år gammal bild på mig och linnea, som jag hittade idag på någon gammal skiva


in my closet i have a lot of pictures.

 


förtillfället håller jag på att klippa ut lite bilder som ska få joina de andra bilderna på insidan av garderoben min.

senare ska jag hem till linnea och emily och ha hemma spa och mysa lite. Puss

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


a short story, nej mer lite kort om vad som hänt hitils

Bion igår var väl helt okej och sedan efter det blev det ju som det blev. Inget jag tänker gå in på, men det blev till slut så att jag sov hos celiah och även vivi gjorde det. Idag har vi legat och segat frams till för ett litet tag sedan, då jag kom hem. Nu strax ska jag och mamma göra mat tillsamans, tacos blir det. Sedan ikväll får vi väl se vad kvällen bjuder på, antar att det blir brudsen.  Puss ♥


thats new in my closet after yesterday, jag är nöjd!







det blev lite galet när jag skulle ta kort, så det blev lite knasigt med färgerna

1.  H&M divided 49,50kr   2.  H&M divided 349kr   3.  Bikbok 99kr   4.  Zara 279kr   5. 149kr   6. Zara 599kr   + en liten klocka och ett par örhängen.

ska säga att allt är snyggare på och sen blir det alltid snyggare beroende hur man matchar det.

jag har en mapp på min dator som heter; å insperation. där sparar jag bilder som jag inspereras av, här har ni några av dom!





   
bilderna har jag hittat på en alla möjliga olika ställen
 


Det blev aldrig något spektakel i kungsträdgården för oss igår, utan vi åkte hem belåtna även fast vi skippade det. För vi alla hade shoppat oss nöjda, men det blev varken några paljett shorts eller leopardkofta för mig, men en hel del annat snyggt!
Nu ska jag städa mitt rum, som aldrig sett så här förjävligt ut och sedan ska jag ta kort på det jag köpt och visa er.
Ikväll blire bio, sommaren med göran, med brudsen. Ska bli kul!

Love! ♥

finns inte så mycket att göra åt det, egentligen mitt eget fel. Men damn att det skulle vara just idag!

Tanken var egentligen att jag skulle åkt in med dom andra till sthlm för några timmar sedan. Men har man ställt det för sig för några veckor sedan och måste gå på ett visst möte, så finns det inget man kan göra... Fast jag ska åka in så fort det är slut och möta upp de andra. Då är det fortfarande ungefär 3timmar kvar till affärerna stänger så ja, jag får väl försöka shoppa allt jag vill ha på den tiden. Menmen, sedan är det ju spektakel i kungsträdgården som vi ska se på.

Så ni får ha en bra dag, puss! ♥

thats someting you don´t want to know..



bild ifrån: norrtälje tidning

usch det är så hemskt att läsa att något sådant här har hänt i sin egen lilla stad... Och när han i min ålder och går i min skola.. Jag vet fortfarande inte vem det är och så, det kan ju vara någon man känner... nej det vill jag inte ens tänka på.. men det känns hemskt att veta att någon man känner är död kan vara död.. ah det är hemskt ändå.. nej jag vill inte ens tänka på det!

you should be happy a day like this, tomorrow it´s maybe rain!


ända bilden ifrån igår

Gårdagen var trevlig och det bjöds på väldigt god mat och efterrätt. Och det skada inte att träffa hela feta släkten, även fast man inte hade en aning om vilka vissa var. Men vad gör det.
Idag så har jag legat på stranden och stekt. Känner att man börjar få lite färg igen och det gör verkligen ingenting. Ikväll blir det väl som vanligt brudsen och det skadar heller aldrig, snarare tvärom!

Puss. ♥

på tisdag ska vi in till stockholm och storshoppa, i have some plans.


always the same... what am i going to were today? and always the same problem..

Precis sminkad så sitter jag här och ska strax klä på mig och fixa håret. Klockan fyra ska vi befinna på den årliga släktfesten som vår släkt har. Det är det ända tillfället på året man träffar några av dom som är det, så det kan bli trevligt. Sedan kanske jag träffar några andra efterdet, vi får se. 

Så ni får ha en toppen kväll, Puss! ♥

one summernitghts så kallad outfit

 

tunika  bershka. satinkofta  lindex barnavdelning.  väska  stradivarius.  skor  bershka.  å massa random armband ifrån spanien.

jag är inge vidare nu för tiden inte alls på det här, men ska sluta klaga på det. För fan det är bara att inse att det är så det är.

thingting! nu drar jag vidare till celiah och så får vi se senare hur kvällen blir. känner aldrig att jag får till att blogga eller har något att blogga om..... men PUSS!

its so fucking wonderful, and i love it.


vart bilden är funnen minns jag inte..

Goodmorning sunshines! idag är det underbart väder och vi ska ska strax bege oss till stranden. Äntligen så har det blivit tillräckligt bra väder för det här. Åh jag älskare! Ha en bra dag, puss

i feel greaaat and it´s somekindof change here

Nu jävlar ska det blir fart på det här igen! Och som ni ser är det lite förändring här också, en ny header villsäga. Och jag är faktist nöjd. Hade inte tänkt att fixa en, utan jag satt bara och lekte lite i ett nytt pogram som lisa tipsade mig om, Picasa 3. Helt okej redigeringspogram faktiskt och helt gratis att ladda ner. Så när jag satt där och lekte så blev det som det blev. Och nu undrar jag vilken ni tycker är bäst, den gammla eller den nya?


den gammla?


den nya?


eller ska jag ha den här?

jag hoppas, nästan begär, att ni få som läser denna blogg svarar!! ♥

det kommer det kommer det kommer det kommer det kommer det kommer det kommer det kommer

nej... känner inte något för det här förtillfället.. DET KOMMER.


snabbaste och nog mest ogenomtänka inlägget ever...


bilder tagna för några sekunder sen med min......  webcam.. fy skäms på mig. menmen.

Skriver i farten, kom precis hem efter att ha varit och storhandlat med familjen ett bra tag och kom nästan precis hem och har slängt ihop en väska av behövande grejer för att sova borta. Så nu drar jag till lisa, stannar där tills imorgon och har det mys med mina brudar!

Ha det bra, Puss. ♥


i like it, i don´t have boring, but soon im goning to think that or... maybe not, who knows

Jag har inte varit på topp när det gäller bloggen de 2senaste dagarna om man säger så... Men jag har inte haft något intressant att skriva om.. men igår på dagen gjorde jag inte ett skit och sen på kvällen så var vi hos tesse/moster, jensa/mostersman, emily/kusin, simon/kusin och linnea/kusin(som inte var hemma) eller så säger jag som vi kallar dem, Löjliga familjen och åt middag och hade det trevlig fram tills ungefär halv tolv. Väl hemma kollade jag på tv och trixade för att sedan somna.
Idag har jag inte heller gjort ett skit, men jag tycker det är så skönt att vakna upp efter att sova så länge man vill och bara ta det lungt med att fixa i ordning sig och ja ta det lite chill. Men snart kommer jag nog blir trött på att slösa bort dagarna såhär till ingenting, men det är jag inte för tillfället.
Snart eller ikväll ska jag iallafall träffa lisa och malin och jag hoppas vi hittar på något skoj, verkligen skoj!

ha det det bra så länge


kom ju på att jag har en sådan här att bjuda på, en outfit ifrån igår


egentligen tycker jag inte om spegelbilder... men jag bjuder på det ändå.

satinkofta  lindex barnavdelning.  linne  pull&bear.  skor  bershka. å de massa random armanden från spanien.

not a good day for this.. sorry...


bilden är ifrån tidigare i sommras

förlåt... men nu ska jag dra iväg och har ingen tid till att blogga och har inte haft det heller.. Puss ♥


RSS 2.0