fan, för en gångs skulle är det jag som har en sådan livsglädje, inte bara för det här, utan för allt. underbart!


sjuuukt dålig bild!!!!!!!!!

När mamma kom hem idag så hade hon med en kasse med saker hem ifrån jobbet. Detta plus två tunikor var till mig och resten till henne själv. Satt nu är man mycket underkläder rikare, och det kan jag lova att det behövdes! Ibland lönar det sig att ha en mamma som jobbar på lindex och jag älskar henne!  Snart ska jag mysa med någon framför idol, så ni får ha det bäst, love yha! ♥


need new shooes.



Dessa skor ska inhandlas inom kort, de var tyvärr slut nästan överallt i stockholm idag när mama var där.. Förhoppningsvis kommer de inom kort och då blir de att åka in snart också. Behöver verkligen nya vardagsskor som man kan ha till de mesta och nu när hösten är här och det bröjar bli ruskigkallt så känns det fel att gå runt i ballerinaskor.. desutom är mina helt slutkörda. Så dessa från converse blir perfa!


oohja, thats true!


lelove

Helgen har varit helt okej vissa saker grymt roliga och vissa saker mindre roligare , men så får det lov att vara ibland. Jag sitter förtillfället och ser lite på tv, kommisarien och havet, ska se om det är något att hänga i julgranen.  Veckan framöver bjuder på prao, vilket jag både är mer och mindre taggad på, men det blir nog super bra.
 pusss på er honey! ♥


Är du dålig på det här eller? ehee, ja!

nää nu drar jag vidare alldeles strax, inte någon bloggning idag och inte kommer det bli det heller, icke bra! Men ni får iallafall ha det super, love! ♥

INSANE; yes it is!



hehhe ja, jag har kommit på att jag suger på att komma igång med att blogga nu för tiden.. inte bra! Kvällen bjuder på trevligheter iallafall, fysåskoj! Maten är alldlels strax färdig och det bjuds på riktigt god mat, grekiska biffar. Sedan blir det att åka till lisa och hmm.. tagga? Aja, hoppas på det bästa ikvälll iallafall. Ha en underbar kväll allihopa, puss! ♥

oooh baby, here im!

  

tjenna! jag kom nyligen hem ifrån att ha tränat första gången på hur länge som helst och snacka om att det var skönt. Ska nu börja hända oftare, verkligen. Skoldagen flöt på bra och sen så spenderades dagen här hemma med celiah. Vi gjorde inte alls något speciellt, men det var skönt och mysigt ändå, för det var ett tag sedan.
Nu funtar jag på att hämta lite glass och fortsätta se på idol, puss! ♥


that tings should move in to my closet!



Förtillfället känns det verkligen som allt jag sätter på mig är fult och jag känner mig äcklig och ja. Kanske beror det på att jag tröttnat på det mesta i garderoben, kanske för att man bröjar bli så satans blek och kanske för att man kan säga att min hårfärg är förskräcklig. Jag vet inte, det är bara känts så den här vecka..

Men sakerna ovan skulle väldigt gärna få flytta in i min garderob och liva upp min alltför svarta och gråa garderob. Helt seriöst är det super trist att öpnna dörrana till den! Detta skulle liva upp och matchas till det svarta. Ät lite trött på hur jag orftast ser ut och känner för att "söta" till det lite. Måste säga att puderrosa är übersnyggt också.

och sen påtal om inget, eller hur vare? jo så vardet!

 

och påtal om inget, så saknar jag spanien så otroligt mycket!

Tjaa! jag sitter förtillfället och äter frulle, havregrynsgröt ska det va! Jag bröjar inte förrän 20över 8idag, men om man vill hinna med bussen eller skjutsav mami, så blir det att åka runt halv än då.. Men annars tar det en halvtimme och gå och ja.. då väljer jag hellre att åka någonting, speicellt nu är det är så kyligt på mornarna.

Nog om detta, de två senaste dagarna har tillbringats mycket till plugg och sen till att göra ingenting också. Men sex A4 senare och 4timmar av min dag igår +annan tid. Så är jag äntligen klar med min jämförelse, wihoo! Nu gäller det också att få bra på buddhismen och matte proven som vi har idag. Sedan har vi inte något med plugg på en och en halvvecka, pågrund av att vi ha prao nästa vecka, fyfan vad skönt säger jag bara! 
Ah men nu ska jag gå och sminka mig iallafall, ni får ha en toppen dag, puss! ♥


blä?

jag suger på att blogga förtillfället och jag måste bara säga att jag hatar mitt hår också!

somekind of a boring kind of this?

hejhallå! jag sitter förtillfället med so-böcker uppslagna framför mig och borde skriva på min jämförelse mellan hinduismen och buddhismen. Men satan vad hackigt det går.. Känner även att jag inte riktigt vet hur den ska vara upplagt, aja.. har iallafall skrivit ett A4 på datorn idag, så lite duktig har jag varit iallafall! Men det behövs såklart mer..
Gårdagen var trevligt och filmen var skitbra! diamtårta bjöd kvällen också på och den var underbart god, så ja grattis en än gång till malin som kvällen var tillägnad!
Mamma fråga precis om vi skulle iväg och äta kina mat, och självklart vill jag det, underbart! så kanske bäst att klä på sig och fixa sig lite snart. Ni får hare, puss! ♥

inte dag är det ingen vanlig dag, för idag är det faktiskt MALINS FÖDELSEDAG! så otroligt mycket grattis honey!



GRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTIS


random inspiration/pics.

  
  
 
found - random sites.  


we are bad to keep a secret!! but just in a way like this.

hallådär! Gårdagen blev mysig, gick runt lite ute och mötte grabbsen, var ute ännu en stund, tills det bar hem till malin för att kolla på män som hatar kvinnor. Jag älskar män som hatar kvinnor! hehehhe jag vet att det låter heelt fel.       Idag ska vi fira malinhjärtat, som fyller år imorgon. Vi har redan råkat avslöja att vi ska se på flickan som lekte med elden, vilket jag sett fram emot, och ja sen efter det får vi väl se vad som händer, hehe.  Ni får ha det bra tillsvidare, puss! ♥


a random pic and we could say that im back on track!



okej.. Nu ska jag försöka hära! har känt mig lite off på det här de senaste dagarna, men nu känner jag mig lite mer taggad.  Inget speciellt har hänt de senaste dagarna och inte idag heller än så länge, gick hem direkt efter skolan och har suttit här sedan dess. Men ikväll blire nog ut och träffa underbart folk, trevligt! Middagen är alldels strax färdig och det är fredag och nu brukar det bjuda på något mer gott, yummie. hade inte så mycket att dela med mig av nu, så ni får ha det bra, puss honeys! ♥

not a good blogger in this days.. i know.. men jag är inte på sånt humör helt enkelt och jag känner inte att jag har någon insperation till det heller.. men det kommer! säkert imorgon, ni får väl hoppas.

 
Lelove


?

no bloggning today.

eller jag måste bara skriva av mig!!!
det är galet så jädra galet. galet galet galet galet galet galet galet galet galet!!!!! fan va galet..... undra om det är? hmm... kanske inte inte. yja det kanske blir skitbra, vettefan. men det är galet. du är snäll.. galet. känner jag mig glad? Ja mycket, fast inte alls förtillfället. eller gör jag det? jag vet inte svårt ja galet. HEJ jag är cepe, förstör lite sådär.. tår.. jag känner mig som en patetisk liten tjej i femman typ.. varför säger jag inte här.. jag är galen! bläää.. nää vi ska se att det här blir så bra så! öhm...but who knows..

näää nu börjar det!!!!!

tjatja! jag är precis nyutkommen från duschen, så nu är jag ren och fin, fräsht! Provet idag gick bättre än väntat och jag är relativt nöjd, riktigt skönt att ha det gjort nu också. Efter det så har jag umgåts med malin och vi såg på andra avenyn och bara tog det lungt. Nu alldels strax bröjar idol och till det ska jag svulla litelite godis, yummie! har varit så grymt sugen på det hela dagen. aja, puss! ♥

oh oh oh, a little bit cool. nej men vi lekte lite.

 
 
 
 



Drar till skolan alldeles strax.. slutar senare eftersom att jag ska göra ett prov som jag missat.. tråkigt! Efter det får vi väl se vad som händer, ni får ha en bra dag, puss! ♥


? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

 


a lot of things, and its a favorite song tooo! wihoo


en bild blire, som är snodd ifrån celiah

Helgen flöt på asgrym, tycker jag! fredagskvällen vare resturant och män som hatar kvinnor som gällde, och på lördagen så stekte vi lite, lekte med kameran och sen bjöd kvällen på lite drag, as nice. båda nätterna så sov jag hos celiah och söndagen tillbringades sedan till att bara ta det lungt. Och nu är det måndag, där skolan gick fort och efter vi slutat så gick jag hem för att plugga, men så vart det icke, utan jag har kollat på livvakterna och bara degat, inte så bra... men väldigt skönt! 



Don't tell me if I'm dying, cause I don't wanna know, If I can't see the sun, maybe I should go
Don't wake me cause I'm dreaming, of angels on the, moonWhere everyone you know, never leaves too soon


Måste bara säga att jag älskar den här låten, min topp1 för tillfället! Hare bra, puss!

ballons?


thecherryblossomgirl

To dha school, Se yha honeys!


YESTERDAY.



Jacka  Zara. Linne  Zara. Jeans  Bershka. Skor  Berhska. Å random armband

wonderful.. a great feeling

jag är typ död.. nej men jag är verkligen hur trött som helst, orkar inte ens duscha. knappt ens blogga.. 
Jag känner att jag börjar komma ner med båda fötterna på jorden, börjar le och skratta åt de mesta, börjar känna en känsla av.. lycka! och det är underbart!

nä men det är så det blir. och det är så att jag bjuder på en sådan



sitter här hos celiah med hon och lisa, och vi små taggar lite! och ja det blir dåligt med bloggning när man har annat skoj som händer.. men självklart prioriterar man det före! men jag bjuder på en bild på mig och malin från idag när vi lekte lite, mer bilder kommer imorgon. ha en underbar kväll, puss!


det känns banne mig mer som vår än höst idag, för här ligger vi....


precis nyss, satt celiah iträdet previd och tog kort

okej... ingen vidare blggning nu.. men jag och celiah ligger ute på hennes baksida i solen och njuter, i september! Det är ju helt otroligt! ser knappt något på skärmen, eftersom att man ser sktidåligt när solen ligger på..... Men ni får ha det bra tills vidare under eftermiddagen, puss! ♥

back in dah schoool!



tjaaa, nu drar jag till skolan, ska bli underbart kul och träffa minabruds som jag inte träffat på en vecka! bloggar nog inget först ikväll, om ens det. pusss!!!

det här är de jag "underhållt" mig med den senaste timmen, så nu kan man lite mer om "optik-ljusetlära" än vad man kunde innan, det är ju underbart. hahha nej egentligen inte. nu blire duschen. och shit vad ointressant för er!


a little bit kortfattat

Tjooobre bloggen! Nu är jag så jävla sjukt trött på det här så jag ska till skolan oavsätt vad imorgon! Men jag är bättre och det är ju riktigt bra. Nu ska jag alldeles strax få skjuts till skolan för att hämta några böcker, speciellt fysikboken, eftersom att vi har prov imorgon.. det längtar jag inte till, menmen.. Ni får ha en bra dag, puss! ♥

just somekind of pieces.....


the third day being home from school, the fifth day being sick......


SPANIEN - miss that place

Blev det någon skola för mig idag? Nej, igår var de föräldrarmöte i skolan och då sa de att man inte fick komma tillbaka till skolan först man vart feberfri i 24h och då tyckte mamma att jag borde vara hemma eftersom att jag inte riktigt vart det. Och tur var väl det, för nu sitter jag här med feber. Det är så konstigt, känner mig frisk allmänt, jag har inte ont i halsen, inte snorig, eller något liknande. utan det är bara feber, konstigt.. Måste säga att det är skitskönt att slippa skolan. Men det kommer nog vara jobbigt och komma tillbaka och missat en hel del.. äsch!

Jag kollade precis klart på Hannah montana the movie, och den var överraskande bra. Jag tål inte serien, den är waay to överdriven. Men filmen kändes annorlunda och den var faktiskt väldigt bra! Jaa och nu måste jag säga det här igen, det som jag sagt varje dag de senaste dagarna.. Att det blir vääldigt utråkande att bara ligga här och inte göra någonting, men jag är ändå ganska pigg, så kanske ska ta och baka, eller varför inte plugga hinduismen, som jag inte gjort än.. Ah får väl se hur den här dagen blir och, puss lovers! ♥


what?


Jag har tråkigt och jag har inget att blogga om heller förtillfället! Pösssss


random inspiration/pics.


  
 


omg ditt jävla vider! what the fuck? im sick.

tjafan! Ja jag ligger i sängen, som jag gjort nu under några dagar, men jag är bättre, så det blir förmodligen skolan imorgon. Jag måste faktiskt säga att jag trivs riktigt bra här i sängen trots allt, men det ska bli skönt att komma tillbaka till verkligheten.
Usch så här snuskig som jag är förtillfället har jag nog inte varit i hela mitt liv, har inte duschat sedan fredags eftermiddag och jag har haft på mig det här linnet sedan i lördags morse och tror inte jag tagit av det någon gång. Ja tänk er själva.. men jag har ju faktiskt varit sjuk och inte orkat, så då känns det ändå okej på något sätt.
Aa men mitt rum är inte heller så fräsht, så nu när jag har lite ork så ska jag nog ta och städa upp lite, puss! ♥

i think she and her style is cool

 
 
taylor-momsen.net - jag diggar både hon och hennes stil!

Som ni vet så är jag ju sjuk, så dagen har inte tillbringats till något mer än att ligga här och se på film. Har sett både The accidental husband och Män som hatar kvinnor, båda var väldigt bra på sitt sätt. Börjar blir väldigt långtråkigt att bara ligga här, men på något sätt är det skönt också. Men jag ska vara hemma imorgon också och efter det kommer jag säkerligen vara död av uttråkighet..

Nog om det, imorgon börjar andra avenyn, så fort det läggs upp på nätet, så ska jag se på det. Yeeeah, det är bara en av många bra serier jag föjer. Men något som jag verkligen längtar till är Gossip girl och det börjar inte först än 18okt och dit äre långt, suck!

i think its very funny, and i like it.


Vill bara säga att jag hade besöksrekord igår, 40unika besökare tittade in och det har ökat lite smått hela tiden,  verkligen ingenting att skryta om. Men jag tycker ändå det är otroligt kul och sen att får höra att folk tycker ens blogg är fin. Det är guld att få höra! Så hoppas folk stannar kvar och även komenterar, kärlek och pussar till er!


-.- -.- -.- -.- -.- -.- -.- -.- -.- -.- -.- -.- -.- -.- -.- -.- -.- -.- -.-



Jag vet att jag har sagt det, men jag hatar verkligen det här och sen är också jag är sjukt ofräsh för tillfället.

if i just had the money..


. topshop .


what i hate this, can´t do anything at all.


bild, studded hearts

Seriöst, jag har nog aldrig haft så ont i huvudet som jag har förtillfället och haft under dagen och jag har nog aldrig haft så mycket äckligt snor papper vid sidan om min säng, Jag hatar verkligen det här! spceillt när man missar roligheter och allt annat möjligt skoj.. Och jag vaknade typ 8imorse och kunde inte somna om och har legat här i sängen och kollat på film sedan dess.. suck jag är redan alldeles för uttråkad.. puss

oohnoo a little bit sick...

Tjaa folket!! jag ligger fortfarande isängen och är inte ett dugg pigg. Jag har nämligen gått och blivit sjuk, inte överdrivet sjuk men jag har inte ork till att göra något speciellt iallafall.. tråkigtnog.
Men det som kan ha gjort att det sjuka verkligen bröt är väl kanske att vi satt i en busskur i kylan i typ en timme för att vänta på bussen hem.. Så jävla sjukt att vi missa bussen med bara några få minuter, aja det gick ändå ganska fort. Men väl hemma i sängen runt halv fyra så somnade jag på direkten och nu sitter jag här och fick precis sms av celiah som snackade om kräftskiva ikväll, fean att man inte är på topp då.. för jag vet seriöst inte om jag orkar av det.. Vi får väl se, nu ska jag hämta lite chips och sen se på harry potter tror jag, Ha de bra, puss! ♥


tagga? eller vadå? vad gör jag? Taggar!

woow, taggad eller vadå?! som sagt ska vi in på spektakel i storstaden ikväll, och ja det blir väl vad man gör det till och vi ska göra det skitkul och röja bland massa fjortisar! Vi ska ta åtta bussen in tror jag att det blir och här sitter jag färdig fixad och vet inte vad jag ska göra av tiden tills dess. Tagga iallafall!
och sen måste jag säga att jag håller på att bli sjuk och det är mindre kul.. usch säger jag bara, det vill jag verkligen inte och det ska inte få förstöra min kväll. Men ni får ha en toppen kväll, Love ♥

fett hår är fräscht, eller inte.

 

Godmorgon, idag går jag till skolan i väldigt äckligt hår, osminkad och kanske inte väldens mest genomtänka outfit, det är skönt ifall. Jag har ingen tid till att duscha nu och sen orkar jag bara inte, ska ändå hem direkt efterskolan och hoppa in i duschen. För ikväll blir det spektakel i storastaden och vi ska göra det skitkul!


DAGENS.


Linne  Bershka.  Kjol  Lindex.  Skinjacka  Zara.  Väska(ny)  h&m.  Skor  Bershka.


wow, it´s with pictures from today.

Dagen började som vanligt med skola. Men idag var en lite skönare dag, eftersom att jag och lisa satt i cafeterian runt 2timmar och det var soft. Sedan flöt skoldagen bara på med vanliga tråkiga lektioner. När skolan var slut träffade jag linnea och vi tog en sväng till h&m, där jag köpte mig en väska, fikade och sedan gick vi hem till henne och vi snackade en hel del och det var roligt, eftersom att vi träffas så sällan, tråkigt nog.
Nu sitter jag här efter att precis ha ätit middag och leker mig fram till en fotobok å det får vi ju se hur det blir. Ikväll blir det till att plugga, usch jag hatar verkligen plugg.

 

 

dagens arbetsplats - skolcafeterian


hehhehhe, need to write this to have a free fotobok


På fujudirekt.se har de ett jätte bra erbjudande på jätte fina fotoböcker. Du får med hjälp av deras pogram Fujifilm Fotobok, göra en egen proffsig fotobok med egna bilder och texter. Du får även välja bakgrunder, layouter och effekter. Min kusin hade idag fått hem en hon beställa i hårt omslag och den var verkligen riktigt fin. Precis som en riktig bok och det såg väldigt proffsigt ut. Det som gör att det blir så bra är att du har så många olika valmöjligheter till hur den ska se ut. Nu har dom även ett jätte bra erbjudande för oss bloggare, där du har möjlighet att få en helt gratis fotobok. Gå in här om du är sugen på en fotobok; http://www.fujidirekt.se/fotobok/


you going to be someone in this world too, thats means that you must study!

 
i detta nu innom någon minut så sitter pluggandes.. suck.. blä.. nej egentligen orkar jag inte! Men på måndag ska vi har världens prov om hinduismen och jag måste plugga helt enkelt.. fyfan säger jag bara!

desperate, im nearly despeate.  right now in this moment im despeate. the truth is that im desperate
after someone to kiss and love me, someone that hold and just have me close. someone to live, laugh, fight and even make love whit.


a little bit boring, a little bit not.


bild tagen för några dagar sedan, det är lite snålt på bilder här i bloggen på mig, så jag bjuder på den.

Sitter förtillfället med den här mackapären i sängen och kikar runt på bloggar, chattar och lite så. Det har jag gjort sedan jag kom hem från skolan. Ja jag gick hem efter skolan, eftersom att ingen av brudsen var tillgängliga. Egentligen borde jag kanske ha spenderat tiden till att plugga, men nej det har jag verkligen inte orkat, så det får jag nog ta och göra lite ikväll. Istället har jag suttit här framför datorn och framför tv´n och bara segat och haft almänt tråkigt. Menmen, har vart ganska skönt också.
Nu fick jag en helt galetmys idé för kvällen, ska smsa och höra vad som händer. Puss honeys!


random inspiration/pics.

 
 
 
 

                      from randoms sites, that i forgot.                              


im poor this month, no shopping for me no.



SKANDAL. jag ville egentligen ha en bild här men jag hittade ingen...


Jag har suttit en liten stund och funderat på vad jag ska blogga om.. så borde det inte alls vara, men alltså noll blogg insperation eller vad man ska säga för tillfället.
Men jag kan berätta att skolan idag var ganska sooft och efter att vi slutat så gick jag ner på stan med celiah och vivianne. Celiah köpte något litet bara och sedan tog vi en lång fika hos malin som jobbade, och sedan var vi på banken ett litet tag också. Föresten så hittade jag ett par skitsnygga jeans, från vila för cirka 400kr. Men ja.. denna månad har jag enast 200kr till shopping och då gäller de att prioritera lite. Kanske att jag kan flörta lite med mamma och få låna pengar eller kanske till och med få dem, fast det tror jag inte, men det är värt ett försök!

heeeey here on the morning, lixom innan skolan börjar om en timme och en kvart.

goodmorning sunshines! sorry för nollbloggning igår, men jag hade faktikst inte möjligheten, för jag var inte hemma först runt 10, utan jag var hos celiah och mös hela kvällen och när jag kom hem plumsade jag rakt ner i sängen, för att jag var så trött. Men nu sitter jag här och funderar på vad jag ska ha på mig, för det jag ville ha på mig var i tvätten, surt. Men förtillfället sitter jag här med mina lila tight och vi får väl se om det blir att at på sig dom.  Aja, ha en bra dag, puss! ♥

RSS 2.0